Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna preobrazba

VIDEO Bizaran reality show: Cijela crnačka obitelj postala - bijelci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao dio bizarnog reality showa, jedna crnačka francuska obitelj pristala je na makeover kako bi postali - bijelci!

Reality show zove se 'U koži crnaca', a emitira se na francuskoj televiziji, piše Emirates 24/7.  Redateljica Christine Cauquelin objasnila je kako ovo nije rasistički projekt.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo

'Francuska nije rasistička zemlja po pitanju segregacije, nego po pitanju ponašanja koje podiže tenzije', objasnila je Cauquelin. Rekla je kako je na ideju došla jer je željela pokazati kako se ljude drugačije tretira upravo zbog boje kože.

>>Švedski političar: Crnci jedu banane i siluju žene

Tako je u reality showu sudjelovala i obitelj bijelaca, koji su 'postali' crnci. Obje obitelji su nakon makeovera izgledali potpuno neprepoznatljivo.

Romuald Berland, njegova žena Kitty i njihova kći Audrey 'pretvorili' su se u bijelce, a Jonathan Richer, Stephanie i njihov sin Romuald u crnce.

Nakon što su obitelji odabrane za sudjelovanje u showu, tim stručnjaka 6 mjeseci je razvijalo pigmente i perike, a 2 i pol mjeseca testirali su materijal. Promjena boje kože trajala je nekoliko sati, no nakon cjelokupne preobrazbe rezultati su bili šokantni. Obitelji su bile neprepoznatljive, ali istovremeno i prirodno, kao da su to njihove prirodne boje kože.

Pogledajte video:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene