Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko puta u danu

Pila je sok od mrkve 8 mjeseci - nećete vjerovati što se dogodilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nažalost, Ann se nije taj put prvi put susrela s bolesti raka. Njezin je suprug, unatoč kemoterapiji, preminuo 2005. godine od raka pluća.

Ann Cameron američka autorica je brojnih dječjih štiva, a postala je još poznatija kada se pisalo o njezinoj bolesti. Ann je oboljela od raka debelog crijeva. 2012. podvrgnuta je operaciji, bolest je već ušla u treću fazu napredovanja.

Liječenje raka: Neki tvrde - ova kombinacija je 10.000 puta jača od kemoterapije!

Pročitajte i ovo Princeza od Walesa, Catherine Middleton Hvale njezinu hrabrost Britanski mediji u šoku nakon objave o bolesti princeze Kate: "Jednom se mora usredotočiti i na sebe" Danijel Škvorc Na rubu smrti Probudio se i nije mogao hodati, a onda je započela njegova borba za život: "Razmišljao sam hoću li se sutra probuditi"

Želite li znati? Test koji predviđa rak 13 godina prije razvoja bolesti

Nažalost, Ann se nije taj put prvi put susrela s ovom bolesti. Njezin je suprug, unatoč kemoterapiji, preminuo 2005. godine od raka pluća, piše Healty Life.

Ann je odlučila kako neće ići njegovim putem liječenja i oporavka te odbila kemoterapiju.

"U lipnju 2012. podvrgnuta sam operaciji debelog crijeva, nakon operacije nisam željela primiti kemoterapiju. Svakim danom sam se osjećala sve bolje, no nakon šest mjeseci, kada sam obavila kontrolni pregled, ustanovljeno je kako rak nije nestao već je napredovao. Proširio se na pluća, a na debelom crijevu ušao u četvrtu fazu", napisala je Ann na jednoj internet stranici na kojoj bolesni i izlječeni od ove opake bolesti razmjenjuju iskustva i traže postojeće alternative za liječenje raka.

Odlučila je pronaći dugačiji način, Pretražujući internet naišla je na iskustvo 26-godišnjaka koji je tvrdio da se izlječio od raka kože na način da je svakodnevno pio sok napravljen od 2.5 kilograma mrkve.

Odgađanjem ovog pregleda riskirate vlastiti život

Ann je odlučilia slijediti njegove korake. Pila je sok od mrkve nekoliko puta u danu i tako osam mjeseci.

Otišla je na kontrolni pregled, na nalazima je bilo vidljivo da se rak prestao širiti, tumori su se počeli smanjivati kao i otekline limfnih žlijezda.

Nakon četiri mjeseca limfne žlijezde više nisu bile upaljene, a stanice raka i dalje su se povlačile.

Tajna je očito u mrkvi i njezinim blagodatima u vidu masnih alkohola i prirodnih pesticida koji sadržavaju antikancerogena svojstva. Karoten koji je glavni sastojak mrkve zaslužan je za sprječavanje razvoja stanica tumora. Ann je nakon svojeg iskustva napisala knjigu. Želi da svi saznaju za njezino iskustvo i pomognu bolesnima.

Naravno, naš savjet je da ako sumnjate u bilo kakav oblik raka ili vam je on već dijagnosticiran o vašem liječenju obavezno razgovarate i s liječnikom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene