Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Trajna uspomena'

Stakleni hotel reflektirao zrake i opekao goste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gosti jednog novog hotela u Las Vegasu za 'uspomenu' su dobili par smrtonosnih opekotina.

Međutim, ne radi se o predugom boravku u solariju, već o dizajnu zgrade koja je reflektirala sunčeve zrake na goste. Hotel Vdara je konkavnog oblika i svojim staklenim dijelom relfektira zrake sunca točno na prostor bazena, koji se nalazi podno njega.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Promovirala novi hit 'Born this way' FOTO: U gradu poroka Lady Gaga nastupala u tangama Slika nije dostupna Dovodi do sljepila Bizarno i opasno: Votka u oko za brzo opijanje

Moćne zrake sunca opekle su nekoliko gostiju, a očevici kažu da su zrake rastopile plastične vrećice, prenosi Daily Mail. 'Osjetio sam da mi gori glava, ali nisam mogao ni zamisliti zašto', rekao je Bill Pintas. 'Unutar 30 sekundi počele su mi gorjeti noge. Prva pomisao mi je bila 'Isuse, uništili su ozonski omotač'', rekao je Bill.

Glasnogovornik hotela Gordnon Absher rekao je da su svjesni problema te da se radi na rješenju. Ova 'smrtonosna zraka' povećava temperaturu za 20 stupnjeva Celzijevih,a do trajnog rješenja hotel će goste zaštiti samo većim suncobranima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene