Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte čime se hvali

FOTO Lijepa TV zvijezda s UBOJITIM hobijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Melissa je izazvala bijes ljudi nakon što je objavila fotografiju lava kojeg je ubila u Južnoj Africi. No ispostavilo se da on nije njezin jedini ulov...

TV zvijezda Melissa Bachman razljutila je korisnike društvenih mreža nakon što je na svom profilu na Facebooku objavila svoju fotografiju s lavom kojeg je ubila u lovu u Južnoj Africi. Melissa slavodobitno drži pušku u ruci, a fotografiju je potpisala s rečenicom 'Kakav ulov!'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz'' Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama

>> Prijatelji životinja: Kaznite Nadana Vidoševića!

Međutim, nikome osim njezinim prijateljima se ta fotografija nije svidjela i ubrzo se fotografija proširila na internetu uz zgranute reakcije ljudi. No, priča tu nije stala jer su nakon što je Melissa objavila tu fotografiju s njezinog profila na Facebooku iscurile i druge fotografije iz lova, koje su jednako skandalozne poput ove s lavom.

Melissa Bachman je naime strastveni lovac i voli se hvaliti sa svojim trofejima na prilično neukusan način. Tako je otvorila cijelu galeriju fotografija na kojima se slikala s mrtvim životinjama koje lovila po svijetu – od krokodila, pa do antilopa i medvjeda, a ustrijelila je čak i zebru.

U Južnoj Africi se već počela potpisivati peticija da joj se trajno zabrani ulazak u zemlju, a među onima koji su javno osudili Melissin morbidni hobi našao se i glumac Ricky Gervais.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene