Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ah, taj vulkan

Ruski bogataši u panici: Nema kamenica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska elita je očajna zbog nestašica kamenica i bresaka, čije su isporuke stopirane uslijed kaosa u zrakoplovnom prometu izazvanog pepelom kojeg izbacuje islandski vulkan.

Ekskluzivne trgovine u ruskoj prijestonici već nekoliko dana u svojoj ponudi nemaju papreno skupe breskve i morske plodove, koji se redovno uvoze iz Španjolske, Francuske i Italije, a čiji su glavni kupci ruski bogataši, piše ruski list Komsomolskaja pravda.

Pročitajte i ovo Kamenice za jelo (Foto: Dnevnik.hr) Mogu u javnu potrošnju Ukinuta zabrana za malostonsku kamenicu, inspekcija potvrdila da više nema norovirusa Malostonski zaljev (Foto: Dnevnik.hr) Ugrožen Malostonski zaljev: Školjkari trpe veliku štetu zbog norovirusa, a sada kamenicama prijeti nova opasnost

'Bit će strašno ako potraje', komentirao je prodavač u jednoj luksuznoj trgovini u predgrađu Moskve, navodeći da će gospoda na tulumima ovog vikenda biti uskraćena za svoju omiljenu deliciju.

Uvozne španjolske breskve, koje u Moskvi dostižu cijenu i od 1.250 rubalja (oko 38 eura) za kilogram, zamijenjene su daleko jeftinijim marelicama iz Azerbejdžana, ali ih ruski bogataši niti ne pogledaju.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene