Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S rukama iza leđa

Rekorder: Nitko ne tipka nosom brzo kao on

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Khurshid Hussain, uspio je napisati rečenicu od 102 znaka u samo 47 sekundi, što je za 6,56 sekudni brže od njegovog prvog pokušaja.

Indijac postavio novi svjetski rekord kada je u pitanju tipkanje nosom. Khurshid Hussain, uspio je napisati rečenicu od 102 znaka u samo 47 sekundi, što je za 6,56 sekudni brže od njegovog prvog pokušaja, piše IBT.

Pročitajte i ovo Valentina Baus prati napore Tomislava Lubenjaka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 krenuo u obaranje Guinnessova rekorda Tomislav u pet sati "progurao" 30 kilometara: "Tek sam se zagrijao, sad sam na radnoj temperaturi" Budimir Šobat Buda (Foto: Dnevnik.hr) "NE DIŠEM" Zbog kćeri srušio svjetski rekord: Buda pod vodom ostao 24 minute i 11 sekundi!

Ovaj 23-godišnjak i ranije je zaslužio mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda nakon što je cijelu englesku abecedu prstima natipkao za samo 3,43 sekunde. Ovaj put odlučio je vezati ruke iza leđa i ispisivati rečenicu koristeći nos.

Ulovili šarana od čak 61 kilograma!

Dan prije obaranja rekorda vježbao je šest sati i uspješno oborio rekord koji je držao muškaraca iz Saudijske Arabije koji je 2008. istu stvar napravio za minutu i 33 sekunde.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene