Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 97. godini

Preminula posljednja putnica s Titanica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednja osoba koja je preživjela potonuće Titanica, Millvina Dean stara 97 godina umrla je u nedjelju u Engleskoj, objavio je BBC pozivajući se na njezine prijatelje.

Millvina Dean, čiji su roditelji emigrirali u Sjedinjene Države, bila je dvomjesečna beba kada je Titanic na kojem se nalazila potonuo 1912. nakon udara u ledenjak. I njezina majka i brat su preživjeli, ali je njezin otac jedan do 1500 putnika i članova posade koji su stradali u toj tragediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravičan poziv Nazvala je policiju, tražila pomoć, ali ubrzo je umrla Slika nije dostupna Detaljno opisala stravičnu noć! O tragediji staroj 43 godine 'iz prve ruke': 'Još uvijek imam noćne more'

Dva njezina prijatelja su javila BBC-u da je Millvina Dean preminula u Hampshireu, na jugu Engleske. Da bi platila boravak u specijaliziranom domu u kojem je bila smještena u listopadu 2008. je za oko 40.000 eura na aukciji prodala predmete s broda iz tog doba. Bila je prisiljena prodati i stoljeće star kovčeg pun odjeće koju je njezina obitelj dobila od stanovnika New Yorka nakon havarije Titanica. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene