Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila lekciju

Nakon ovog joj više neće pasti na pamet da maltretira kolege u školi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna pomajka iz Utaha nikako nije mogla pokazati svojoj pokćerki zašto nije lijepo zadirkivati druge pa se odlučila na neuobičajen potez.

10-godišnja djevojčica iz Utaha maltretirala je školsku kolegicu zbog odjeće koju je nosila. Nazivala ju je odrpankom i aljkavicom zbog čega djevojčica više nije htjela dolaziti u školu te je učiteljica o svemu obavijestila njene roditelja, piše Oddity. Oni su joj prvo pokušali pokazati kako njeno ponašanje utječe na druge, no to nije upalilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Stoga se pomajka 10-godišnje Kaylee odlučila na pomalo neuobičajen korak. Odvela ju je u trgovinu rabljenom odjećom i u vrijednosti od 50 dolara kupila odjeće za koju je znala da Kaylee ne bi obukla ni mrtva. Tu odjeću joj je pripremila da sljedeći dan obuće za školu.

>> VIDEO Ovu očevu lekciju kći nikad neće zaboraviti!

'Umrla sam', opisala je 10-godišnjakinja trenutak kad je vidjela u čemu mora ići u školu i priznala kako je prvi dan plakala. Kaylee je uskoro postala meta zadirkivanja u školi, no nakon nekoliko dana prestala se ljutiti i naučila lekciju. 'Ne smijem maltretirati druge. To je glupo i zločesto i boli', rekla je Kaylee nakon naučene lekcije.

Pomajka Ally priznala je kako joj nije bilo lako gledati kako joj kćer zadirkuju u školi, no znala je da to bio potez koji će joj pomoći da nauči vrijednu životnu lekciju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene