Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anmani odijelo i luksuzan Owega sat

Pogledajte čitav niz nevjerojatnih kineskih lažnjaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Kine nam svakodnevno dolaze noviteti u svijetu lažnjaka, a svojim apsurdnim imenima i načinom na koji se pokušava zavarati kupce svakome će izmamiti osmijeh na lice.

Nakon napornog šopinga u kojem ste kupili Anmani košulju i Paradi cipele, najbolje se opustiti uz čašu hladnog Heimekema i novi broj Pearlboya. Vjerovali ili ne, nije riječ o šali. Iz Kine nam iz dana i dan dolaze noviteti u svijetu 'lažnjaka'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kupujete li vi lažnjake? Slika nije dostupna PALA ORGANIZIRANA BANDA Krijumčarili ljude, u narodnjačkom klubu prodavali skupe lažnjake!

Imena ovih lažnjaka dobro su nas nasmijala, no čisto sumnjamo da itko može 'pasti' na ove fore. U svijetu lažnjaka vrijeme se mjeri Owega satovima, glazba se sluša na Panosaonic zvučnicima, a sportaši oblače Odidoss trenirke i Nake tenisice dok je omiljeno piće u večernjim izlascima Johns Daphne viski.

Biste li se i vi odvažili na kupnju ovih 'brandova'?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene