Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Putovanjem u Boratovom stilu šokirali policiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački policajci ostali su zabezeknuti nakon što su zaustavili bijeli kombi. Unutra su zatekli 'na knap' upakiranu Mazdu 626.

Dvojica muškaraca iz Kazahstana odlučili su se na ovakav bizaran prijevoz, kako bi uštedjeli na trošku za gorivo. Kako Mazda nije u kombi stala širinom, oni su pozvali par prijatelja, koji su im pomogli unijeti automobil bočno u kombi, piše orange.co.uk. Da se vrata ne bi ogreba, postavili su i madrac na pod kombija.

Pročitajte i ovo Ilustracija gdje je vlasnik? Policija pronašla misteriozni kombi: "Pozivamo vlasnika da se javi" Prometna nesreća u Rugvici Užasna nesreća FOTO U prometnoj nesreći blizu Zagreba poginula dva motociklista, jedna žena teže ozlijeđena

Policiji je bilo sumnjivo što je kombi toliko opterećen te što se znakovito ljuljao po cesti. 'Nisam znao zašto su nas zaustavili, stvarno smo pazili kako unosimo automobil u kombi. Nismo primijetili nikakve probleme u vožnji', rekao je za German Herald 38-godišnji Konstanty Krol.

'Put nazad do Kazahstana je dug, a uz cijene goriva kakve jesu, bilo bi preskupo voziti je nazad. Nismo imali niti prikolicu, ali je kao salivena stala u Cezarov kombi', dodao je Krol. Policijski glasnogovornik rekao je kako je dvojici prijatelja automobil zaplijenjen te da ga mogu preuzeti nakon što se pojave s regularnim transportnim sredstvom za njega, odnosno prikolicom.

'Bilo je bizarno vidjeti to. Nemam pojma kako su uspjeli ugurati taj automobil u kombi, ali začudo nije bilo niti ogrebotine na njemu, iako se ljuljao unutar kombija. Ipak, ne možemo dozvoliti opasan prijevoz na našim cestama. Mogli su se prevrnuti svakog trenutka', dodao je glasnogovornik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene