Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osvoji rock vikend u Londonu za cijelo društvo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budimo iskreni, siječanj nije najpopularniji mjesec u godini.

 Blagdani su prošli, darovi su otvoreni, dani još kraći i još hladniji, a i nikako se ne možemo naviknuti pisati datume s ispravnom godinom. Ali idući siječanj ima priliku za potpunu reformaciju jer tebi i društvu može donijeti fenomenalan provod u Londonu s luksuznim tretmanom i koncertom iznenađenja!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kratki pregled 5 afera zvučnih naziva Slika nije dostupna Erste Maestro PayPass Display - prva display debitna kartica u Hrvatskoj!

Do 8. prosinca svakim iznosom iznad 200 kn plaćenim Erste Maestro karticom i jednokratnom SMS prijavom na broj 60405 ili preko web stranice http://www.erstebank.hr sudjeluješ u nagradnoj igri za nezaboravni rock'n'roll vikend s troje prijatelja u europskoj prijestolnici zabave. Od prijevoza i smještaja u dizajnerskom hotelu preko privatnog razgledavanja glazbenog lica grada i večere u vrhunskom restoranu do koncerta i plesa do zore u popularnom noćnom klubu, prijatelje i tebe samo čeka pakiranje kofera. Sve drugo je riješeno jer taj vikend vi ste zvijezde, a Erste Maestro vaša zvjezdana pratnja!

Više informacija i pravila nagradne igre pronađi na http://www.erstebank.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene