Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Erste Maestro PayPass Display - prva display debitna kartica u Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Erste banka u svoju je ponudu, uz pametni tekući račun, tržištu ponudila i prvu pametnu, display debitnu karticu tekućeg računa - Erste Maestro® PayPass™ Display karticu.

Posebnost te kartice je u tome što u sebi objedinjuje nekoliko funkcionalnosti, a jedna od njih je i beskontaktno plaćanje na prodajnim mjestima. Riječ je o „Prisloni i plati“ - najbržem, a ujedno i sigurnom načinu plaćanja, jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica na prodajnom mjestu. Za transakcije za koje se obično koristi gotovina, do iznosa od 100 kuna, nije potrebno ukucavati PIN.

Prodajna mjesta koja prihvaćaju beskontaktno plaćanje označena su međunarodnom „PayPass™“ oznakom, a u Hrvatskoj ih trenutačno ima više od 1450. Erste Maestro® PayPass™ display karticu moguće je, naravno, koristiti i na klasičnim POS uređajima, kao i do sada, uz utipkavanje zaporke od strane korisnika kartice.

Uz to, nova kartica Erste banke ujedno služi i kao sredstvo za prijavu na elektroničke kanale banke - NetBanking, mBanking i FonBanking, generiranjem jednokratne zaporke potrebne za korištenje tih usluga.

Uz to, nova, Erste Maestro® PayPass™ Display kartica tekućeg računa ujedno služi i za aktivaciju MasterCard® SecureCode usluge prilikom kupnje i plaćanja na internetu jer se ta usluga aktivira korištenjem kodova s pametne kartice tekućeg računa, bez potrebe za pamćenjem zaporki. MasterCard® SecureCode usluga dodatno povećava sigurnost plaćanja na internetu, a temelji se na 3D Secure standardu i u potpunosti je besplatna za sve korisnike kartice.

Uz sve to pametna kartica tekućeg računa koristi se i za sva klasična plaćanja te podizanje gotovine s bankomata širom Hrvatske i u inozemstvu, a više o novoj, multifunkcionalnoj Erste Maestro® PayPass™ Display kartici moguće je pročitati i na internetskoj stranici http://bankarenje.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Niste zadovoljni proizvodom koji ste naručili online? Imate pravo na povrat novca, a doznajte i kako ćete ga ostvariti Slika nije dostupna Erste Maestro plus Gotovina na bankomatu ODMAH – otplata na rate!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene