Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravio ga u avionu

FOTO Ostao bez riječi kad je vidio što su napravile stjuardese

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Njujorčanin zaboravio je svoj tablet u avionu. Kad je došao po njega čekalo ga je malo iznenađenje.

Muškarac iz New Yorka vjerojatno se osjećao kao da je postigao zgoditak na lutriji nakon što je uspio dobiti nazad iPad 4 koji je zaboravio u zrakoplovu.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga"

No ono što je ugledao na uređaju kada ga je ponovo uzeo u ruke, nemalo ga je iznenadilo ili, bolje rečeno, potpuno oduševilo, javlja Metro. Stephan Hruda na svom je gadgetu vrijednom 3000 kuna pronašao kolekciju šaljivih selefija koje su mu ostavile stjuardese Icelandaira. Time su mu pokazale da zračne kompanije znaju kako se odnositi prema svojim putnicima što ponekad znači i biti spreman na poneku bezazlenu šalu.

Kako zapravo izgleda život stjuardese: Šivanje putnika, pobačaj u wc-u...

'Ovo je bilo jako zabavno. Sretan sam što sam dobio iPad4 natrag i nadam se kako nitko neće biti tako glup da suspendira ove drage zaposlenike zbog svega', kazao je Hruda kojemu je cijeli događaj ispao potpuno zabavan. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene