Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raduje ga novi život

Svaki put se raznježi: Orangutan opet izljubio trbuh žene u drugom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rajang je postao planetarno popularan u srpnju ove godine zbog identične geste, no snimke na YouTubeu svjedoče da se tako ponašao i ranije.

Organgutan Rajang, 47-godišnji čovjekoliki majmun i slavni stanovnik zoološkog vrta u Colchesteru, ponovo je iskazao emocije kada je ugledao ženu koja tek treba donijeti bebu na ovaj svijet.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sramota Trudnica izgubila bebu zbog nevjerojatne pogreške liječnika Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave

Baš kao što je to činio i ranije, Rajang je i u subotu prišao kada je ugledao trudnicu, te joj je stao ljubiti trbuh i nježno rukom maziti dio staklene pregrade na koji ga je naslonila.

Orangutan spasio ptičicu od utapanja u jezeru

Rajang je postao planetarno popularan u srpnju ove godine zbog identične geste, no snimke na YouTubeu svjedoče da se tako ponašao i ranije. 

Što Rajanga potakne da se tako svaki put raznježi, je li se nekoć i sam veselio prinovi ili tuguje zato što mu se ta želja nikad nije ostvarila, nije poznato. 

Video koji je u srpnju obišao cijeli svijet

Ova snimka svjedoči da se Rajang trudnicama jednako veselio i 2011. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene