Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah od petka neopravdan

Numerologinja: Nesretan dan je utorak 12.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strah od petka koji pada trinaestog u mjesecu je neopravdan, a trebali bismo se bojati utorka koji pada dvanaestoga dana u mjesecu, tvrdi slovenska numerologinja Irena Šek.

'Današnji petak 13. kolovoza vrlo je pozitivan što se tiče obiteljskoga života, a moguć je i financijski uspjeh', rekla je za mariborski list 'Večer' od petka 13. kolovoza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedini u ovoj godini Danas je jedini petak 13. u ovoj godini Slika nije dostupna Nesreća na radu Split: Radnik pao na balkon i poginuo

Numerološki najnegativniji naboj zapravo ima utorak koji pada 12. u mjesecu jer bi to mogao biti dan materijalnih teškoće ili loših odluka koje će onemogućiti postizanje životnih ciljeva, tvrdi slovenska numerologinja. Inače, slijedeći utorak 12. bit će u listopadu.

>> Kako od nesretnog petka 13. napraviti sretan dan?

Paraskavedekatriafobija, odnosno strah da će nam se u petak trinaestog dogoditi nešto loše, povijesno se povezuje s događajem iz 14. stoljeća, kada je francuski kralj Filip IV. viteški red templara osudio zbog hereze i dao ih spaliti na lomači. Dogodilo se to u petak trinaestoga, pa je ta kombinacija postala simboličan datum koji donosi nesreću. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene