458724
458724
458724
458724
458724

NovaTV nagrađuje jednog finalista startup natjecanja Zagreb Connect

  • , 29.11.2016., 10:21
  • Autor:
  • komentara

"Dobitnik će biti nagrađen posebnim paketom NOVE TV koji će biti konkretna pomoć svakom novom biznisu da stane na noge i izađe uspješno na tržište", izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

 
 
 
 
Bruce Dickinskon (Foto: Darija Livaić/Dnevnik.hr)
Bruce Dickinskon (Foto: Darija Livaić/Dnevnik.hr)

Najjača medijska kuća u Hrvatskoj Nova TV prepoznaje i podržava inovativne i kreativne projekte stoga je sklopila partnerstvo s udrugom Crane i sudjeluje u najvećoj investicijskoj i startup konferenciji u Hrvatskoj, EBAN Winter University 2016.

U sklopu konferencije EBAN Winter University 2016 i natječaja Zagreb Connect, startupima se nudi jedinstvena prilika. Jedan od finalista iz Hrvatske osvojit će posebnu nagradu Nove TV, a dobitnika će odabrati predsjednik Uprave Dražen Mavrić, koji je ujedno i član službenog žirija Zagreb Connecta.

Tako će tijekom predstavljanja finalista, predsjednik Uprave Nove TV neovisno o odabiru ostalih članova žirija, odabrati jedan hrvatski startup koji će po njegovoj procjeni biti najbolji i dodijeliti mu ovu posebnu nagradu.

"Nova TV u tehnološkom je i inovativnom smislu lider na regionalnoj razini, prati najnovije svjetske trendove i kao takva je prepoznata je u medijskoj industriji. Inovacije su duboko inkorporirane u naše vrijednosti, stoga nam je sudjelovanje na ovoj konferenciji od velike važnosti.

Kroz naš program već dugi niz godina donosimo informacije o hrvatskim inovatorima, zanimljivim startupovima, pametnim i sposobnim ljudima koji pomiču granice. Kao najjači hrvatski medij, odlučili smo odabrati jedan od prezentiranih startupova i nagraditi ga posebnim paketom NOVE TV koji se sastoji od promotivno oglašivačkog paketa koji će biti konkretna pomoć svakom novom biznisu da stane na noge i izađe uspješno na tržište", izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Uživo možete pratiti EBAN Winter University 2016 konferenciju i na našim kanalima - Snapchatu, Instagramu i Twitteru.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se