Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvježenje s okusom alkohola

Napravljen sladoled od rakije, uskoro će i od vina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sladoled od rakije novi je okus koji se prodaje samo punoljetnima, a može ga se naći u jednoj slastičarnici u Belom Manastiru.

Ismet Alija osmislio je novi okus sladoleda. U slatki je proizvod stavio viljamovku - rakiju od kruške, piše Glas Slavonije.

Pročitajte i ovo Rakija Uvoz loše kvalitete Ugrožena mnogima omiljena žestica: "Rakija je broj jedan. Posebno u prijepodnevnim satima, uz kavicu" Prodaja robe iz skladišta carine Euro po litri "Carinovača": Država prodaje više od 400 litara - rakije! "Imamo ovdje medovaču, borovnicu, nešto za vinjak..."

'Ne služimo ga maloljetnim osobama, a oni stariji su oduševljeni', rekao je Alija te dodao da mu je želja bila da gostima ponudi nešto po čemu je Baranja poznata.

>> Doznajte što nudi sladoled 'Samo za odrasle'

Tvrdi da se od kugle sladoleda, pa čak i od dvije, nitko ne može napiti, jer za izradu četiri litre sladoleda koristi približno 4,5 decilitra rakije. Baza sladoleda je, kaže, kruška, koja u kombinaciji s rakijom daje izuzetan okus.

Potvrđuju to i njegovi gosti. 'Nema ljepšeg osvježenja. Inače sam ljubitelj rakije, ali samo prije ručka. Čuo sam za ovaj sladoled, pa sam odlučio probati. Oduševljen sam', ispričao je jedan gost.

Sladoled od rakije tek je početak alkoholnih sladoleda. 'Smišljam ponudu za Dane vina i sve sam bliži nekoj kombinaciji u kojoj će osnovni sastojak biti graševina', zaključio je Alija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene