Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turneja po SAD-u

Doznajte što nudi sladoled 'Samo za odrasle'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američkim gradovima kruži jedan poseban kamion koji prodaje sladoled. U njega nitko ispod 18 godina starosti ne može ući.

'Adults Only' Dove sladoled kamion zastao je u Detroitu, nakon što su ga kao odredište glasovanjem izabrali Amerikanci na nacionalnoj razini. No, Detroit je samo jedan od 10 gradova, koje će obići ta specijalna pokretna slastičarna, prenosi CBS.

Pročitajte i ovo Rušenje stadiona u Detroitu (Foto: Screenshot APTN) Pontiac Silverdome Stadion srušen iz drugog pokušaja, otkriven i razlog prvotnog neuspjeha Slika nije dostupna A što sad? Jednostavno je predobro izgrađen: Pokušaj rušenja stadiona spektakularno propao

Osim ukusnog sladoleda, oni koji se nađu u toj slastičarni dobit će i specijalan tretman - petominutnu masažu i besplatnu manikuru.

'Adults Only' slastičarna u Detroitu će ostati, popularno rečeno, sve do isteka zaliha sladoleda. po svemu sudeći to neće dugo trajati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene