Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrtonosno oružje 5

Osoblje restorana napao aligatorom, majka zavapila: Sin mi je glup, ali ne i zločest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi 'šaljivac' morat će se ispred suca izjasniti osjeća li se krivim za napad pomoću smrtonosnog oružja.

Joshua James, 23-godišnjak iz floridskog grada Jupitera, napokon je završio iza rešetaka zbog nevjerojatne gluposti koju je počinio još u listopadu.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijenos bolesti Zapanjujuće istraživanje razbilo mitove o prijenosu virusa, proučili su 12 milijuna uzoraka Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju

Naime, tek što mu je djelatnica jednoga restorana s brzom hranom kroz prozor dodala narudžbu i okrenula leđa, James je u objekt ubacio nešto više od metra dugačkog aligatora!

Gadan kraj: Ubio ga je aligator dok se u jezeru skrivao od policije

Da bi priča bila time bizarnija, mladić je navodno to učinio iz šale, zato što je, citiramo njegovu majku, "glup, ali ne i zločest".

"Budite uvjereni da je to bila podvala, da nije mislio ništa loše. On nije nasilan dečko, samo je glup", izjavila je Linda James, čiji će se sin uskoro ispred suca morati izjasniti osjeća li se krivim za napad smrtonosnim oružjem.

Aligator, srećom, u restoranu nije uspio nikoga ozlijediti, te je nakon kraće borbe uspješno svladan i vraćen u prirodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene