450432
450432
450432
450432
450432

Očekivali su zbog iPhonea 7 kaos, a dočekali pustinju

  • , 16.09.2016., 21:10
  • Autor:
  • komentara

Trgovci u Viborgu osjećali su se kao slavljenici kojima nitko nije došao na rođendansku zabavu.

 
 
 
 
Trgovci u Viborgu osjećali su se kao slavljenici kojima nitko nije došao na rođendansku zabavu (FOTO: YouTube/Screenshot)
Trgovci u Viborgu osjećali su se kao slavljenici kojima nitko nije došao na rođendansku zabavu (FOTO: YouTube/Screenshot)

iPhone 7 i iPhone 7Plus napokon su u petak stigli u 28 država, međutim postavlja se pitanje je li doista istina da je potražnja baš posvuda premašila ponudu kao što se to spominje u pojedinim medijima.

I dok je činjenica da su u gradovima poput New Yorka i Londona brojni ljudi danima kampirali kako bi među prvima ščepali nove Appleove uređaje, prizor zabilježen u Viborgu je ponudio sasvim drugačiju krajnost. 

Manji redovi u odnosu na prethodne godine zabilježeni su i u nekim drugim gradovima, ali je tome kumovala i činjenica da su mnogi u međuvremenu došli pameti.

Umjesto da čekaju satima ispred trgovina ovog su puta svoje primjerke naručili online, a dok čekamo prve službene brojke koliko je Apple ovoga puta prodao unutar samo 24 sata, dodajmo za kraj informaciju da je cijena osnovnog iPhonea 7 sa 32 GB interne memorije u slobodnoj prodaji 6269 kuna. 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se