Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Odlično! Bravo!'

Ma kakve veze ima Hitler s pobjedom Njemačke?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kakve veze Hitler ima s jučerašnjom pobjedom Njemačke, ne znamo, ali možda zna ovaj malezijski parlamentarni zastupnik...

'Odlično! Bravo! Dugo nam živio Hitler!' - tako je glasio tweet kojeg je nakon jučerašnje nogometne utakmice Brazil-Njemačka napisao malezijski zastupnik u parlamentu Bung Mokhtar Radin.

Pročitajte i ovo Zelesnki, Meloni, von der Leyen, Croo Dvije godine Dvije godine Ukrajinci žive u paklu rata, Zelenski poručuje: "Pobijedit ćemo i to će biti najbolji dan u našim životima" Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je"

Odjek ovog tweeta u javnosti, očekivano je bio jak, te su mnogi korisnici ove društvene mreže od Radina zatražili da se javno ispriča. Ne samo da se nije ispričao već se na pomalo bezobrazan način ponio prema nekim korisnicima Twittera koji su ga prozvali zbog njegovog postupka.

OTKRIVENO što je Hitler napravio s milijunima...

Kad ga je jedan korisnik upitao kako je uopće izabran u parlament odgovorio mu je - jer sam bolji od tebe', a drugom je poručio 'neka se nosi'.

Kasnije je pak rekao kako je time odao počast njemačkoj ekipi 'koja se borila poput Hitlera u utakmici s Brazilom'. 'Ne znam što to ne valja s ljudima, Hitler je dio njemačke povijesti i njemačka reprezentacija se borila poput njega', rekao je Bung za The Star.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene