Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet se pokvario

Lunapark iz noćne more: Satima visjeli u zraku 100 metara iznad tla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjetitelji zabavnog parka Knott Berry Farm u Kaliforniji jučer su doživjeli veće uzbuđenje nego što su očekivali. Ostali su satima zaglavljeni visoko iznad zemlje!

Takozvani 'Windseeker', trominutna vožnja u kalifornijskom zabavnom parku, utjerao je posjetiteljima strah u kosti nakon što se pokvario i ostavio ih da bespomoćno satima vise u zraku.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Požar u zabavnom parku još je u izgradnji VIDEO Veliki požar u vodenom zabavnom parku: Evakuiran hotel i obližnji uredi

>> Rješite se stresa, posjetite adrenalinski park!

Dvadesetak posjetitelja koji su se vozili na ovoj spravi visjelo je gotovo četiri sata gotovo 100 metara iznad zemlje. 'Windseeker' je vožnja koja posjetitelje željne zabave i adrenalina diže visoko iznad zemlje i vozi ih u krug dok im noge slobodno 'vise'.

>> Ovo je najviši vlak smrti na svijetu!

Glasnogovornik zabavnog parka rekao je kako se 'Windseeker' iznenada pokvario i jednostavno zaustavio. Posjetitelji su, bespomoćno viseći u zraku dočekali noć, a tek potom su spašeni i spušteni na tlo. Srećom, nitko nije ozlijeđen i nema naznaka da je itko bio u opasnosti.

>> Evo kako se vrišti na rollercoasteru!

Posjetitelji su, mirno sjedeći, u zraku čekali spasioce da ih spuste. Ista sprava pokvarila se i ostavila ljude u zraku 7. rujna ove godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene