Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakularno

Ovo je najviši vlak smrti na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ovoj vožnji htjet ćete držati oči otvorenima. Baza najvišeg 'vlaka smrti' na svijetu nalazi se na čak 2134 metra nadmorske visine, te pruža spektakularan pogled.

Adventure Park u Glenwood Springsu u Coloradu pojačan je za još jedan 'vlak smrti' postavljen na visini od 2134 metra, čime je postao najveći 'rollercoaster' na svijetu.

Pročitajte i ovo Mjesto pucnjave u američkom gradu Colorado Springs - 2 Akcijska scena Napadača je oborio ratni veteran, transvestit ga udario štiklom: Ovo su heroji iz pucnjave u gej klubu Slika nije dostupna Užas u SAD-u FOTO/VIDEO Katastrofalni požari progutali stotine domova: Najgora suša u povijesti otežava borbu sa vatrenom stihijom

>> 'Vlak smrti' joj spasio život!

Pod nazivom 'Cliffhanger', ova vožnja je smještena na vrhu litice u Iron Mountainu, s pogledom na grad i prirodu koja nudi spektakularan prizor. Sve počinje oštrom, strmom vožnjom prema gore nakon čega slijedi dramatičan pad prema dolje, vrti se u sve strane te izbaci iz ravnoteže i one najiskusnije.

>> Opako: Pogledajte najstrmiji rollercoaster na svijetu

Oni dovoljno hrabri koji se usude gore držati oči ovorenima, imaju priliku svjedočiti spektakularnom panoramskom na Roaring Fork dolinu i na Glenwood kanjon.

>> Evo kako se vrišti na rollercoasteru!

Izgradnja impresivne željeznice stajala je gotovo milijun dolara, ali zaposlenici parka se nadaju da će se ova investicija isplatiti jer nudi nenadmašivu adrenalinsku vožnju korisnicima Parka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene