Obavijesti Video Pretražite Navigacija
autocesta A3

Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Vožnja u pijanom stanju
Vožnja u pijanom stanju Foto: Getty Images
Pijani vozač zabio se u prometne znakove nakon vožnje u suprotnome smjeru na autocesti A3. Izmjerena su mu 2,74 promila alkohola u krvi.

Državljanin BiH sa čak 2,74 promila alkohola u krvi, vozilom je udario u prometne znakove na autocesti A3 na području Nove Kapele, napustio mjesto događaja, a prije nego što su ga zaustavili, 300-tinjak je metara vozio suprotnim smjerom autoceste.

Zaustaviti ga je uspio djelatnik vučne službe do dolaska policije.

Alkotestom mu je očitana koncentracija alkohola od 2,74 promila. Policija ga je zadržala na otriježnjenju te protiv njega podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja, izvijestila je u utorak Policijska uprava brodsko-posavska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zatvoren je Pijan, bez položenog vozačkog izazvao sudar u neregistriranom, neosiguranom vozilu: Ni to nije kraj njegovim prekršajima

Policajci iz Okučana u ponedjeljak navečer su u općini Gornji Bogićevci zaustavili automobil čijem je vozaču (45) alkotestom očitana koncentracija alkohola od 2,80 promila.

Priveden je i zadržan u policiji na otriježnjenju, a nakon liječničkog pregleda i konstatacije da je sposoban za daljnji postupak u policiji.

Policijski službenici protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene