Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte intervju

'Izvanzemaljski reptili su me otimali i silovali na Mjesecu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niara Terela Isley tvrdi da je ujedno bila prisiljavana raditi na izgradnji vojne baze na tamnoj strani Mjeseca.

Ukoliko vjerujete u teoriju da smo okruženi reptilima, odnosno da su pripadnici te vrste pravi vladari svijeta, eto ispovijesti koja bi vas mogla zainteresirati jer je donosi žena koja je svojedobno bila pripadnica Ratnoga zrakoplovstva Sjedinjenih Američkih Država i koja barem naoko ne djeluje psihički nestabilno.

Pročitajte i ovo Izvješće Pentagona tvrdi da su opaženi NLO-i obični objekti i fenomeni Ništa od malih zelenih Pentagon o opaženim NLO-ima: "U popularnoj kulturi vlada narativ..." Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

A Niara Terela Isley se gotovo svakodnevno suočava s optužbama da s njom nešto nije u redu jer, ruku na srce, malo tko je spreman bezuvjetno povjerovati u njezinu priču.

Niara Terela Isley, naime, tvrdi da ju je svojedobno oteo 'humanoid s repom', odnosno da je služila kao ropkinja na tamnoj strani Mjeseca.

'Nakon što je umrla pronađen dokaz da nije lagala za otmicu izvanzemaljaca'

Tamo su se, tvrdi, izvanzemaljci na njoj seksualno iživljavali, a ujedno je bila i prisiljavana raditi na strojevima koji su služili za izgradnju vojne baze.

Isley navodi da je na Mjesecu bila najmanje osam puta u nekoliko mjeseci kada je imala 25 (govorimo o kraju sedamdesetih godina, op.a.), te je ujedno napomenula da su 'reptilijancima' pomagali takozvani sivi izvanzemljani, ali da je na tamnoj strani Mjeseca sretala i jako puno ljudi koje je zadesila ista sudbina.

"U vrat su mi ubrizgavali nepoznatu drogu, a potom bi me silovali ispred promatrača. Noću mi ne bi dali da spavam, već bi se samo smjenjivali na meni", prepričava ta žena, koja je od svojedobno radila na radarima u vojnoj bazi Tonopah u Nevadi i koju je na podvrgavanje regresivnoj hipnozi ponukalo upravo to što se ničega nije sjećala iz vremena dok je tamo služila.

Astronaut misije Apollo 14, Edgar Mitchell, uvjeren je da su izvanzemaljci spriječili izbijanje nuklearnog rata na Zemlji

Isley je sa svojom nevjerojatnom pričom prvi put dosjepla u javnost kada se u veljači 2011. povjerila Kerry Cassidy iz 'Projekta Kamelot', suosnivačici organizacije koja si je dala za cilje razotkrivati razne tajne.

Taj intervju je i danas moguće pronaći na YouTubeu, pa ukoliko vas zanima što je Isley još sve ispričala, slobodno ga pogledajte. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene