Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo se zabio u tlo

Iznimno glup potez samo čudom nije završio tragično

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Piloti ukrajinskih zračnih snaga vole letjeti nisko. Priloženi video ispod teksta, dočarava koliko nisko i koliko opasno. I nepotrebno.

Tijekom posljednjih godina na internetu su se pojavile mnoge snimke ukrajinskih pilota koji izazivaju sudbinu u preniskim preletima, no ovaj posljednji doista izaziva nevjericu.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

Dva zrakoplova tipa Su-27 Flanker približavaju se zračnoj bazi u Ukrajini i spuštaju se u niski prelet, kad jedan od njih, ničim izazvan, naglo skreće u niskom letu te izgleda kao da će u jednom trenutku možda i izgubiti kontrolu, da bi u posljendji trenutak korigirao smijer leta i podigao zrakoplov netom prije preleta iznad zapanjenog promatrača, koji je sve snimio mobitelom.

Jedan od promatrača ispred kamermana počeo je i trčati, vidjevši što pilot izvodi te se i bacio na tlo. Na sreću, sve je završilo bez ikakvih posljedica. Barem onih fizičkih.

Pogledajte video.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene