Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušajte i vi

Internet ima novu zabavu: Nitko, ali baš nitko ne može izgovoriti njegovo ime i prezime

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić zahtjevnog imena i prezimena stiže iz nigerijske savezne države Edo u kojoj se govori etsako dijelektom.

Ma koliko bili dobroga uha i spretnoga jezika, Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas nećete uspjeti izgovoriti. Barem to dosad nikome nije uspjelo, zbog čega je mladić, nadovno upravo takvog imena i prezimena, postao hit na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova rješenja Sabor: Većina za ukidanje ograničenja broja riječi u imenu Slika nije dostupna Ukidaju se ograničenja I to je riješeno: Od sad možete imati više imena i više prezimena!

Uvuvwevwevwe inače dolazi iz nigerijske savezne države Edo, a trenutno traje rasprava je li moguće da se doista tako zove.

Sami Nigerijci na društvenim mrežama navode da nije nevjerojatno jer se u saveznoj državi iz koje stiže govori i etsako dijelektom, toliko zahtjevnim da stvara goleme probleme i onima koji nisu iz tog kraja.

Drugi, pak, misle da je u pitanju nekakav skeč i da je mladić lokalni komičar, međutim zasad nema dokaza niti da je tome tako.

Bilo kako bilo, internetska publika je dobila novu zabavu, pa priči vrijedi dodati i to da se u međuvremenu pojavilo nekoliko videa koji se šale s Uvuvwevwevweom. Pogledajte u nastavku i njih.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene