Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvorazredni iluzionist

Genijalan trik podigao dvoranu na noge, pokušajte ga objasniti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trik je do te mjere zaintrigirao javnost da ga već dva dana svi pokušavaju 'provaliti', a zasad najprihvaćenija teorija kaže da su iluzionist i član žirija Simon Cowell surađivali.

Iluzionist i "čitač misli" Jamie Raven (31) prometnuo se u subotu u zvijezdu tjedna u Velikoj Britaniji zahvaljujući nastupu u showu Britain’s Got Talent, odnosno triku koji je podigao cijelu dvoranu na noge ali i ostavio stotine tisuća gledatelja u potpunoj nevjerici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi svjetski prvak Ovo je preludo: Stvar mu nestaju iz ruku i izlaze iz usta Slika nije dostupna Daj mi! VIDEO Ove će vas urnebesne reakcije sigurno nasmijati

Bezobrazna akcija: Vi štedite 0%

Bile su dio elitne postrojbe IS-a, udane za džihadiste: 'Bičevale smo starice zbog nepropisne odjeće'

'Zatvorimo vrata, prozore, a onda i rupe kroz koje bi zrak mogao ući'

O kakvom je triku riječ doista je najbolje da pogledate sami, mi ćemo dodati još tek toliko da je trik do te mjere zaintrigirao javnost da su pojedini ubrzo skovali teoriju zavjere i optužili suca Simona Cowella da je pomogao Ravenu pri izvođenju štosa.

Naime, dan nakon emisije je otkriveno da su se Raven i Cowell u studenom imali priliku upoznati na jednoj humanitarnoj večeri, pa budući da je Cowell upravo bio taj koji je naposljetku izabrao kartu, i ne čudi što je 'pala' priča da je čudesni štos zapravo režiran. Ipak, obojica su energično odbili takve navode:

"To je točno. Te smo se večeri nalazili u istoj prostoriji, ali nismo imali priliku razgovarati. Dapače, prvi put smo koju rečenicu razmijenili tek na audiciji za show", odvratio je na to iluzionist.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene