Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad stvari krenu po zlu

FOTO: Odstranili joj bradavice s dojki, sad izgleda kao 'Alien'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko preventivno-estetskih kirurških zahvata na dojkama, dovelo je do neočekivanih i neugodnih rezultata.

Yvonne S., 29-godišnja Njemica iz Volkertshausena, nalazi se u vrlo neugodnoj situaciji. Grudi su joj pune ožiljaka od operacija, a ostala je i bez bradavica na njima kroz niz operacija. Prije dvije godine, otišla je na genetsko testiranje na rak i tad joj je dijagnosticirano kako ima 80 posto šanse dobiti rak dojke, piše Bild.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Deset godina očaja FOTO Mladiću izrasla dojka, od srama je pokušao odsjeći Slika nije dostupna Vraća se na scenu Simonica u teretani vježba bez grudnjaka!

>> Svakih šest minuta od raka dojke umire jedna žena

Visoki rizik od opake bolesti mogao je spasiti samo jedan operativni zahvat, kirurško odstranjivanje obje dojke. Time bi rizik od raka pao na ispod pet posto. Yvonne je dojke odstranila, a plastični kirurzi su joj umetnuli i umjetne silikonske usatke, što je pokrilo njezino zdravstveno osiguranje.

'Ne osjećam se kao ljudsko biće'

Tad su počeli pravi problemi, jer joj se nakon četiri tjedna otvorio šav na lijevoj dojci. Kako je silikonski usadak počeo viriti van, bila joj je potrebna hitna operacija, no umjesto da joj se time stvari poprave, sve se dodatno pogoršalo. Od travnja prošle godine, Yvonne živi sa dojkama nejednake veličine i odstranjenim bradavicama te brojnim vidljivim ožiljcima.

'Izgledam kao 'alien'. Uopće se ne osjećam kao ljudsko biće', rekla je uznemirena Yvonne. Od zdravstvenog osiguranja zatražila je da joj pokriju još jednu rekonstrukciju dojki, no odbili su je. Rekli su joj kako ne vide više zdravstvene razloge za izmjenu implantata. Ipak, ona nije htjela odustati te se za pomoć obratila specijalistu za rekonstrukciju dojki. Operaciju će proći u prosincu ove godine, a osiguranje je na kraju ipak pristalo pokriti troškove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene