Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad čovjek ne razmišlja

Doslovno slijedio upute i prikovao avion za pistu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački umirovljenik koji je sjedio u zrakoplovu čekajući da poleti u Egipat previše se revno zanio u slušanje uputa u slučaju opasnosti i nehotice uključio tobogan za spašavanje te tako na opće zaprepaštenje svih putnika onemogućio polijetanje letjelice, objavila je policija u petak.

Muškarac (64) čiji identitet nije otkriven, ukrcao se u četvrtak ujutro u zračnoj luci u Stuttgartu u zrakoplov Boeing 757-300 čarter kompanije Condor na letu za Hurgadu, u Egiptu. Kada je posada uoči polijetanja počela davati upute o sigurnosti, putnik koji je sjedio uz izlaz za nuždu doslovno ih je shvatio, pritisnuo polugu za otvaranje vrata i tako aktivirao tobogan za spašavanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neočekivano otkriće Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..." Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac u Turskoj Britanija na nogama zbog smrti djevojke u Beogradu, oglasila se i vlada: "Upozoravali smo"

>> Iskočio i pobjegao iz aviona na polasku

Policija je utvrdila da se putnik, koji se ispričao zbog nezgode, dosta zabunio, ali kompanija ipak razmišlja o tužbi zbog naknade štete koju je prouzročio nesvakidašnji izgred. Putnici su poletjeli pet sati kasnije, drugim zrakoplovom, zajedno s nesretnim umirovljenikom koji je bio osamljen u zračnoj luci, budući da su, kako piše tisak, drugi putnici bili ljutiti na njega. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene