Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Charlie me ugrizao!

Dječaci koji su postali hit na internetu mogli bi zaraditi milijune

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očekuje se da će maleni Charlie i njegov brat Harry, koji su postali internet senzacija nakon što je Charlie ugrizao bratov prst, zaraditi milijune.

Korisnici aplikacije 'Charlie me ugrizao za prst!' moći će uploadati fotografije svog prsta kojeg će potom maleni Charlie ugristi, piše The Sun.

Pročitajte i ovo MMA borac Zoran Đođ (Foto: Marko Prpić) Ma može pričekati... Hrvatskom MMA borcu berač otkinuo dio prsta, no prvo je pobrao kukuruz do kraja, a tek onda je otišao na šivanje Slika nije dostupna Ženi spašen prst VELIKI PODUHVAT Ono što nije uspjelo policajcima pošlo je za njuškom njihovom psu

Obitelj je ovo dogovorila s internetskim agentom, a nadaju se da će objaviti i knjigu te animiranu televizijsku seriju.

Charlie sada ima šest godina, a bio je star tek godinu dana kada je njegov tata snimio kako grize starijeg brata za prst u njihovoj kući u Buckinghamshireu. Snimka je na internetu pregledana više od 400 milijuna puta.

Ona je obitelji priskrbila zaradu od 100.000 funti (oko 900.000 kuna), nakon što su zahvaljujući njoj dobili gostovanja u reklamama i talk showovima.

Sada se internetski agent Damien Collier, koji vodi agenciju Viral Spiral, nada da će dobiti još unosnije poslove. Ovaj je video snimljen za njihovog kuma u SAD-u, ali postao je pravi hit što je iznenadilo ali i obogatilo obitelj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene