Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Marljive pčelice

ČUDESNI JAPANCI: Pogledajte kako u samo 7 minuta ulickaju cijeli vlak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurni samo da već znate da Japance krasi nevjerojatna radna disciplina, no vjerujte nam na riječ da unatoč tome što vam po tom pitanju ne donosimo novosti svejedno vrijedi vidjeti kako uspijavaju dotjerati čak 323 takozvana shinkansen vlaka koji svakodnevno napuštaju Tokio.

Shinkansen vlakovi dnevno prevezu gotovo 400.000 putnika, a između ostalog su čuveni i po tome što mogu dosegnuti brzine od preko 300 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Snimke iz nuklearne elektrane u Fukushimi - 3 Japan FOTO Trinaest godina nakon potresa objavljene slike iz unutrašnjosti nuklearne elektrane Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao

Nude 5 tisuća kuna mjesečno ako doselite, čak i novac da nađete partnera

Naravno, točni su do te mjere da po njima možete namještati satove, pa je baš zato novinara Charlija Jamesa zaintrigiralo tko ih i kada stigne tako očistiti da izgledaju kao da se može jesti s poda u njima.

Odgovor ga je oduševio do te mjere da je rad tih ljudi opisao sedmominutnim čudom, pa pokrenite video i pogledajte sami nešto što se doista samo komplimentima dade opisati. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene