Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevara godine

Biste li i vi povjerovali ovoj fotografiji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte fotografiju koja je uspjela prevariti na tisuće ljudi.

Zrakoplovna kompanija China Airlines pustila je u javnost fotografiju pande koja se vozi u business klasi jednog njihovog zrakoplova. Ovu su vijest mnogi shvatili ozbiljno, no da su se potrudili pročitati cijelo priopćenje zrakoplovne kompanije znali da to ipak nije tako.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata

Naime, u priopćenju stoji kako je China Airlines ponosni sponzor utočišta za pande u Cheng Duu te kako su sa zadovoljstvom prevezli pandu Squee Squee iz Kine za SAD i to u business klasi, piše Jalopnik.

>> Sjećate se ove fotografije? Napokon imamo objašnjenje!

No, ono prema čemu možemo zaključiti da se radi o lažnoj fotografiji jest tekst s kraja priopćenja. 'Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Squee Squee stigao odmoran i opušten nakon 14-satnog leta te kako se lijepo prilagođava svom novom domu. Možemo vas izvijestiti i kako Squee Squee za vrijeme leta nije gledao nijedan film jer nismo mogli naći slušalice koje bi bile dovoljno velike za njegovu glavu. Za jelo je naručio bambus uz prilog bambusa te mousse od bambusa za desert', pisalo je u priopćenju.

Fotografija je zavarala na tisuće ljudi diljem svijeta, no ispostavilo se kako ipak nije autentična.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene