Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanski zakoni

Bicikl trogodišnjaka proglasili prijetnjom za sigurnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznervirana majka obrušila se na gradsko vijeće u Whitbyju u Velikoj Britaniji, jer su bicikl njezinog trogodišnjeg djeteta proglasili opasnim za opće zdravlje i sigurnost.

Prema 60 godina staroj uredbi, vožnja biciklom zabranjena je Pannetts Parkom u spomenutom gradu, na što je čuvar parka upozorio 36-godišnju Melanie Liu. Ono što je nju izbacilo iz takta, jest to da je čuvar parka izabrao upravo njezinog sinčića na biciklu s pomoćnim kotačima, kao zdravstveno-sigurnosnu prijetnju, dok su istovremeno po parku mladi ispijali alkohol, a vlasnici pasa puštali pitt bull terijere s lanaca da slobodno lutaju.

Pročitajte i ovo Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima... Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

>> Djevojčica se biciklom zabila u pješakinju i slomila joj nogu

'Uredba kaže kako su bicikli dozvoljeni, ali njihovi vlasnici ih ne smiju voziti kroz park, već ih samo gurati', rekao je Roger Burnett, dužnosnik gradskog vijeća zadužen za zelene površine, za agenciju Ross Parry. Dodao je kako čuvar parka nije zatražio od majke da napusti park s djetetom, ali ju je upozorio na postojeću uredbu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene