Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Utvrđuje joj se identitet'

Djevojčica se biciklom zabila u pješakinju i slomila joj nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata djevojčica jučer se biciklom zabila u pješakinju te ju ozlijedila.

61-godišnja pješakinja kretala se pločnikom u Ulici M. Šufflaya u Bjelovaru oko 12 sati kada je iza nje naletio bicikl i udario je u leđa. Od siline udarca pješakinja je pala na tlo. Biciklom je upravljala djevojčica koja se nakon 'sudara' zaustavila te joj pomogla da ustane. Nakon toga djevojčica se biciklom odvezla dalje.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom Danke Ilić Upropastili su Poznati odvjetnik tvrdi da zbog policije tijelo djevojčice Danke nikad neće biti pronađeno Zgrada u Sinju - 1 Nesreća u Sinju Djevojčica na koju je pao kamen operirana u splitskoj bolnici: "Situacija je ozbiljna, osam sati smo morali čekati na nove informacije"

Nepoznata djevojčica stara je najviše 14 godina, a pješakinji nije bila otprije poznata prenosi PU bjelovarsko- bilogorska. Ozlijeđena pješakinja zatražila je liječničku pomoć u bjelovarskoj bolnici gdje je utvrđeno da je prilikom pada zadobila prijelom desne potkoljenice. O događaju je obaviještena i policija koja radi na utvrđivanju identiteta djevojčice koja je vozila bicikl.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene