Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bat-Man

Agresivnog motoristu je bejzbol palicom 'izliječio' od želje za tučnjavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač SUV terenca se u međuvremenu dobrovoljno javio u policijsku postaju, pa potom i ispričao jednoj djevojčici (11) što je svjedočila nasilju.

Još uvijek nepoznati motorist, kojem je u ponedjeljak u središtu američkog grada Fitchburga bilo do tučnjave, dobro je zapamtio vozača s kojim se sukobio jer ga je u tren oka 'izliječio' od agresivnosti bejzbolskom palicom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ivan Mikuljan Stigla presuda Mladić oslijepio nakon premlaćivanja: "Sin HDZ-ovca Culeja i ostali moraju u zatvor, od mene su napravili invalida"

Snimka tog obračuna postala je jedan od najgledanijih videa tjedna, a prizor je pomoću mobitela zabilježila djevojčica (11) čiji je otac primijetio da će biti zla i odlučio ispratiti situaciju.

"Na snimci se to ne može vidjeti, no muškarac na motoru je pretjecao automobile kako mu se htjelo što je u konačnici dovelo do rasprave na semaforu s vozačem SUV terenca", napisao je uz snimku otac te djevojčice, a zbog koje se vlasnik palice naposljetku sam prijavio policiji.

Udari sad, frajeru! Tata za kaznu poslao nasilnog sina u ring s profesionalcima

Naime, Luis Ramos (33) je u srijedu dobrovoljno ušetao u postaju, pa policajcima izjavio kako je bejzbolsku palicu upotrijebio u samoobrani nakon što je dobio udarac šakom.

Ramos se potom ispričao djevojčici što je svjedočila nasilju, a novinarima pojasnio da je prije nekoliko godina ranjen s pet metaka te da mu se "smračilo" kada je vidio da motorist drži ruku iza leđa i tako daje do znanja da ima pištolj koji se sprema povući (iz videa je jasno da je motorist glumio da nosi oružje, op.a.)

"Imao je sreće što je nosio kacigu, odnosno što se nismo potukli jedan na jedan. Imao sam ja još iznenađenja za njega budući da sam svojedobno bio amaterski prvak u boksu", kazao je Ramos, kojeg je policija odlučila ne goniti zbog viđenog, prenose lokalni mediji.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene