Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne boje ga se

VIDEO Ovaj trgovački centar ima DUHA - 'Čuje se koračanje kad nikog nema'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domar Francis Cluney stradao je davne 1887. godine, ali trgovci njegovu prisutnost osjećaju i danas. Znaju čuti korake kada nikoga nema.

Najstariji australski šoping centar ima smrtonosnu prošlost i barem jednog duha za stanovnika.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Domar Francis Cluney stradao je u jezivoj nesreći kada je pao u eletrični generator dok je istraživao zašto svjetlo treperi. Tijelo oca petero djece brzo je pronađeno, ali mnogi vlasnici trgovina u centru uvjereni su da on još uvijek hoda po centru i bdije nad njima, piše News.com.au.

Tvrde da je prijateljski nastrojeni Francis najaktivniji kada se odvijaju radovi.

FOTO U zloglasnom Alcatrazu uslikali duh djevojke

On je stradao davne 1887. godine, ali trgovci kažu da osjećaju njegovu prisutnost i prihvatili su ga 'kao dio namještaja'.

'Čini se da je prijateljski nastrojen i nitko ga se ne boji, mislimo da samo pazi na red', kaže zaposlenica centra Sharon Leaney. Što Francis radi? Trgovci tvrde da premješta stvari, a ponekad čuju koračanje kad nikoga nema.

FOTO Dječak snimio duha preminule zvijezde?

Dio onih koji posluju u centru vjeruje da Francis nije jedini duh. Naime, Thomas Houghton 1904. godine u blizini centra upucao je svoju ženu, a prije nego je preminula utrčala je u centar kako bi potražila pomoć.

Osim njezinog duha, tu je prema tvrdnjama nekih i duh djeteta koje je ugušila vlastita majka. Trgovci čuju njegov glas i smijeh. Iako toliki broj duhova djeluje zastrašujuće, jedna od trgovkinja tvrdi da su vezani za zgradu i bezopasni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene