Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna o čemu je riječ

FOTO U zloglasnom Alcatrazu uslikali duh djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanskom bračnom paru, koji je turistički obilazio bivši zloglasni zatvor Alcatraz, ukazao se duh djevojke.

Sheila Sillery-Walsh i Paul Rice fotografirali su ukazanje duha djevojke u nekadašnjem zloglasnom američkom zatvoru Alcatraz, koji je smješten na otoku pored San Francisca. Alcatraz ionako biju glasine da je jedno od najukletijih mjesta u SAD-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaustavili vozilo, kad ono... VIDEO "Ima li vozača u automobilu?" Zbunjeni policajci suočili se s problemom bez presedana i nasmijali internet Ilustracija (Foto: AFP) Imao pištolj Kamere snimile brutalnu likvidaciju u centru Beograda: Vođa navijača Partizana bježao je od ubojice, ali je pokošen sa šest metaka

Kad sam pogledala fotografiju na mobitelu, primjetila sam tamnu žensku figuru na slici. Pogledala sam ponovno kroz prozor i tamo nije bilo nikoga", ispričala je Sheila, a prenosi Metro.co.uk. O svemu je obavijestila osoblje Alcatraza, ali nitko nije prepoznao o kome ili čemu je riječ.

FOTO Dječak snimio duha preminule zvijezde?

"Jako me zanima tko bi ona mogla biti. Možda je posjećivala nekog zatvorenika te se otad stalno vraća. Voljela bih znati zašto se pokazala na mojoj fotografiji", dodala je Sheila.

Njezin partner Paul vjeruje kako fotografija doista prikazuje duha, a ne refleksiju njegove partnerice.

"Kosa i odjeća te djevojke su iz nekog drugog vremena, izgleda kao da je iz perioda 1930-ih ili 1940-ih. nemam logičnog objašnjenja za djevojčicu na slici. Zbunjen sam. Ona gleda u kameru, vrlo svjesnog pogleda", zaključio je Paul.

Fotografiju koja prikazuje duh djevojke možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene