Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što se dogodilo?

AUDIO: Susret američkih vojnika s NLO-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 30 godina puštena je audio snimka razgovora američkih vojnika tijekom mogućeg slijetanja NLO-a u šumi u Suffolku.

Naime, nekoliko dana prije Božića 1980. godine piloti iz američke zračne baze u Bentwatersu krenuli su istražiti misteriozni događaj u šumi Rendlesham u blizini Suffolka na istoku Engleske. Snimka je živopisni dokaz onoga što su vidjeli.

Pročitajte i ovo Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se" Građevinar čekićem ubio 58-godišnjakinju Fućkajući napustio kuću VIDEO Kritizirala ga zbog loše obavljenog posla, pa je ubio čekićem: "Sat vremena umirala je u podnožju stepenica"

Na čelu istraživačkog tima bio je drugi zapovjednik baze Charles Hal, a cijeli incident je postao strogo čuvana vojna tajna piše Telegraph. Snimka također potvrđuje da farmeri koji su javljali o čudnom svjetlu nisu izmišljali.

>> VIDEO: Ako su ono baloni, što je iznad El Pasa?

Dolaskom na lokaciju potvrdili su kako je riječ o nekom obliku fenomena te vojnici jasno opisuju 'čudnu svjetlost' i oštećenja okolnih stabala. 'Čuje se buka životinja s obližnje farme, oni ne prestaju glasno bučiti. Pogledajte ravno. Opet se pojavljuje. Ravno naprijed. Što je to? Čudno i slabo crveno svjetlo se pojavljuje nekoliko stotina metara ispred nas. Životinje su sad utihnule i sada je vani samo smrtna tišina. Opet vidim svjetlost, no sada s primjesom žute boje i bez sumnje nam dolazi u susret', zabilježeno je na snimci.

Nikad nije jasno obrazloženo što se te noći dogodilo u šumi u Suffolku. Pojavio se niz različitih teorija, od slijetanja izvanzemaljaca na Zemlju do odsjaja obližnjeg svjetionika u Orfordu. Bilo kako bilo, cijeli događaj se dobro zataškao.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene