Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi iranski seksualni vodič

'Ako je žena teža nakon seksa sigurno je doživjela orgazam'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Iranu je, prvi put u povijesti te islamske zemlje, izašao DVD naslova 'Voljeni pratilac' u kojem se, između ostalog, muškarcima objašnjava kako znati je li žena doživjela orgazam.

Prvi seksualni vodič u Iranu odobrilo je Ministarstvo kulture, Ministarstvo zdravstva i islamska zajednica. Napravio ga je dr. Mohammad Majd, psihijatar na Medicinskom fakultetu u Teheranu, koji je i narator na DVD-u.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

Video je namijenjen bračnim parovima i vrlo je koncentriran na to kako seksualno zadovoljiti ženu. 

'Seks bi se trebao događati u ugodnom okruženju. Obavezno treba korisititi parfem i šminku. Mi muškarci smo različiti od žena. Tijela nam drugačije mirišu. Da bi bili čisti trebamo se otuširati i na lice i tijelo nanijeti miris kako bi žena poželjela spavati s nama', govori u DVD-u dr. Majd. 

'Prema našoj religiji dodiri moraju biti po ženinu ukusu. To znači da će vam ona reći gdje da je dirate. To ne bi trebalo izgledati tako da žena leži na leđima i da se samo muškarac pomiče. Bog nas uči -  pokret od tebe, blagoslov za mene! Ako žena želi doživjeti orgazam tijekom odnosa se mora micati', nastavlja dr. Majd.

Na DVD-u se također nalaze i savjeti o oralnom seksu, savjeti kako izbjeći preranu ejakulaciju i 'bukvica' o štetnosti pornografije. 'Gledanje takvih filmova može prerasti u ovisnost i muškarcu tijekom dana skrenuti pažnju s rutinskih stvari. Umjesto da se posveti svojoj ženi mogao bi previše pažnje poklanjati ženama oko sebe'. 

Na DVD-u se nalaze i savjeti kako zatrudnjeti, kako se rađaju djeca, sve o menstrualnom ciklusu, no vrhunac je dio u kojem objašnjava kako će muškarac znati je li žena doživjela orgazam. 'Prvi znak je da je prestala proizvoditi 'seksualne zvukove'. Drugi je znak da je postala pospana, a treći da je postala teža. Pokušajte podići svoju ženu nakon seksa i vidjet ćete da je teža. To je dobar znak, pokazatelj da je zadovoljena. Četvrti znak je da je na nekim određenim mjestima pocrvenjela - vrat, lice i trbuh postaju joj crveniji', pojasnio je dr. Majd.

15-minutni DVD je snimljen 2010., a tek je nedavno službeno odobren. Do tada se mogao nabaviti samo 'na crno'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene