Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred bijela dana

FOTO Međimurje: Seksali se pred Udrugom umirovljenika, a onda su stigli plavci...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaljubljenom paru nisu smetali prolaznici, a neki su ih i snimili mobitelima...

U srijedu oko 18 sati građani Murskog Središća koji su prolazili pokraj autobusne postaje prisustvovali su zanimljivom 'performansu' u samom centru grada. Mladi su se seksali pred prostorijom Udruge umirovljenika, piše Mura List.

Pročitajte i ovo Promocija dokumenta platforme LGBT centra Split - 1 Promocija u Splitu Važan dokument za ljudska prava: ''Važno je da su LGBT osobe dobrodošle'' Ustavni sud Pitanje budućnosti Mreža mladih ide na Ustavni sud zbog HDZ-ova zakona: ''Nećemo mirno gledati kako nam se oduzima glas''

VIDEO Doživljava 50 orgazama na dan, pronašla dečka kojem seks nije potreban   Zaljubljenom paru nisu smetali prolaznici, a neki su ih i snimili mobitelima. Nakon "obavljenog posla" akteri ove priče su se obukli i nastavili sjediti, sve dok nije došla policija koju je netko obavijestio o njihovom nemoralnom činu na javnom mjestu. Policija ih je legitimirala i pustila te su se oni ukrcali na autobus za Čakovec u 18.55 sati.

[VIDEO] 'Publika mi pokušava gurnuti dva prsta u međunožje!'

Svjedoci ovog događaju kažu da mladi ljubavnici nisu iz Murskog Središća i da su tu bili samo u prolazu, a vrijeme u čekanju autobusa prikratili su si – seksom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene