Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Mario Mandžukić uz bok najvećima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Mandžukić golom je u finalu Lige prvaka na Wembleyju ušao u povijest.

Postao je Mario Mandžukić prvim Hrvatom koji je postigao pogodak u finalu Lige prvaka ili nekada Kupa prvaka. Ove subote Mandžukić je s Bayernom postao europski prvak, ali taj pogodak u finalu svrstava ga među najuspješnije hrvatske nogometaše u povijesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi ugovori na provjeri SVI DINAMOVI TRANSFERI POD POVEĆALOM Uskok zanima samo jedno: tko je platio poreze? Slika nije dostupna Tema dana Tko je kriv za ovu kaznu?

Robert Prosinečki igrao je jednu od glavnih uloga u Crvenoj zvezdi kada je beogradski klub 1991. godine postao europski prvak. 1993. godine Alen Bokšić je igrao u napadu Marseillea kada je taj francuski klub osvojio naslov u finalu protiv Milana. Sljedeće godine je pak Milan sa Zvonimirom Bobanom osvojio Ligu prvaka, a 1998. godine Davor Šuker ušao je pred kraj finala u Amsterdamu kada je Real Madrid uzeo naslov.

No, Mario Mandžukić je golom u finalu sve nadmašio pa vas pitamo:

Može li se Mandžo staviti uz bok Šukeru, Bobanu, Bokšiću i Prosinečkom ili je za takvo što još prerano?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene