Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Koje je vama najljepše mjesto za odmor u Hrvatskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistička sezona je sve bliže, a u korist nam ide i riča uglednog američkog časopisa koji je Hrvatsku nazvao novom francuskom rivijerom'.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne

Na moj.report@novatv.hr nam šaljite vaše fotografije mjesta u Hrvatskoj koja su vas posebno oduševila s naznakom 'Najljepši krajolici' Poznati američki časopis Vanity Fair Hrvatsku je proglasio 'novom francuskom rivijerom' i svojim čitateljima preporučio posjet Lijepoj Našoj.

>> Hrvatska proglašena 'novom francuskom rivijerom' !

'Otplovite do Visa, otoka s najčudesnijom prirodnom lukom, nakon toga se zaputite do Hvara, otoka lavande, čije su ulice popločali Mlečani', napisala je Victoria Mather za Vanity Fair.

Znamo da se upravo našoj zemlji kriju neke od najljepših prirodnih ljepota svijeta, a koje je po vama najljepše mjesto za odmor u Hrvatskoj?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene