Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugrožavanje prava

Kako zaštititi privatnost na društvenim mrežama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi građani imaju pravo na privatnost, a ako smatraju da im je to pravo ugroženo mogu se obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kako vam se sviđaju rješenja za nove registarske tablice? Slika nije dostupna Odnos Markov Trg-Pantovčak Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome?

Danas je Europski dan zaštite osobnih podataka. Svi građani imaju pravo na privatnost, a ako smatraju da im je to pravo ugroženo mogu se obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Zaštita podataka: Ako imate problema obratite se OVOJ agenciji

 

Agencija je izdala brošuru u kojoj je posebno upozorenje za korisnike Facebooka. Kako bi zaštitili svoju privatnost dobro je da, između ostalog ne dodaju nepoznate osobe na listu prijatelja, temeljito prouče sigurnosne postavke, izbjegavaju korištenje aplikacija, te ne stavljaju osobne podatke drugih bez njihovog pristanka. Također, pozornost se treba posvetiti i kreiranju zaporke s obzirom da postoje programi koji ih s lakoćom razbijaju.

Što vi mislite, kako zaštititi privatnost na društvenim mrežama?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene