Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednja želja Jobsa

VIDEO Arhitektonski 'pornić': Novi pogled na Appleov 'svemirski brod'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple je predan u ostvarenju jedne od posljednjih želja pokojnog Stevea Jobsa - sjedištu tvrtke u Cupertinu, koje će izgledati poput golemog svemirskog broda (prema mišljenju mnogih).

Na internet je 'procurio' novi video naziva 'Apple Campus 2', a prema mišljenju nekih, radi se o pravom primjeru arhitektonskog 'pornića'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvanzemaljci je izliječili 'Hipnotizirala sam pacijenticu i otkrila da je bila odvedena na svemirsku letjelicu' Slika nije dostupna Misterij u svemiru Američka vojska ne želi reći zašto je lansirala raketu i što nosi

Video je u listopadu 2013. godine prikazan gradskom vijeću Cupertina, koje je ostalo impresionirano idejom, dizajnom ali i pozitivnim učinkom koji će kompleks imati na okoliš.

Uskoro stiže novi Appleov gadget: Pripremite nekoliko tisuća dolara!

Čitav Appleov novi korporativni kompleks napajat će se iz 100 obnovljivih izvora energije i imati će jednu od najvećih solarnih elektrana u svijetu.

Nathan Foster, arhitekt, opisao je svoj odnos s pokojnim Steveom Jobsom kad mu je ovaj dolazio s idejom za novi kampus Applea. Foster je rekao kako mu je bivši šef Applea tad poručio da ne gleda na njega kao na klijenta, već kao na člana tima. Jobsov stav ga je impresionirao i postao je od vitalne važnosti za čitav projekt.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene