Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosta igre - nađi posao

Unajmio ‘virtualne ubojice’ da mu 'ubiju' sina u video igri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac je bio ljutit na sina koji je, umjesto da traži posao, vrijeme provodio igrajući online igre pa je unajmio virtualne ubojice koji su trebali riješiti ovaj problem.

Umjesto da traži posao, jedan je 23-godišnji Kinez većinu vremena provodio igrajući online video igre, što se nije previše svidjelo njegovom ocu koji je uzeo stvar u svoje ruke i unajmio - virtualne ubojice.

Pročitajte i ovo Ante Pijuk Vrijeđao mu je majku Bivši načelnik i HDZ-ovac ošamario djelatnika Čistoće: "Cigić je prijetio mojoj majci" Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

On je vjerovao da će njegovom sinu dosaditi ako ga stalno budu ubijali u igrama te da će odustati od igranja i pokušati pronaći posao. Naime, mladić je ocu rekao kako ne može naći nikakav posao koji voli pa je, umjesto da traži posao, vrijeme provodio igrajući video igre na internetu.

Djeca sve agresivnija i odvojena od stvarnosti

Na Kotakuu, koji je objavio ovu vijest, a prenijeli su je i na BBC-u, kažu da nije poznato kako je i kada otac unajmio ‘virtualne ubojice’, ali njegova taktika na kraju ipak nije upalila jer je, bez obzira na to što mu je dosadilo da ga stalno ubijaju, sin odlučio da neće početi tražiti posao. ‘Neću tražiti posao - želim neko vrijeme razmisliti o tome što mi odgovara’, rekao je ocu, dodavši da ta odluka nema veze s igranjem video igara.

Otac i sin nakon toga riješili su svoje probleme (iako nije poznato je li mu on dopustio ponovno neometano igranje online igara), a na Kotakuu smatraju da je ovo jedan od boljih načina pokušavanja rješavanja problema ovisnosti o igrama.

Urnebesno: Ovakav ugovor između majke i sina još niste vidjeli!

Kako se boriti protiv ovisnosti mladih o tehnologiji na zanimljiv je način pokazala jedna Amerikanka krajem prošle godine kada je 13-godišnjem sinu poklonila iPhonea, ali je s njim potpisala i ugovor o korištenju tog telefona.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene