Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Najpametnija pljačkašica'

Ukrala auto, opljačkala banku i pohvalila se na YouTubeu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ukrala auto i opljačkala banku, 19-godišnja Amerikanka sa svojim pothvatom pohvalila se na YouTubeu – brzo je uhićena

'Upravo sam ukrala automobil i opljačkala banku', pohvalila se jedna 19-godišnja Amerikanka u videu kojeg je objavila na YouTubeu. Ona je prije nekoliko dana ukrala automobil i opljačkala banku u Wacou – rekla je službenici u banci da je naoružana i da joj preda novac, a iako nitko nije vidio da pljačkašica zaista ima oružje, predali su joj novac i ona je nestala iz banke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Na Facebooku objavila fotografiju velike količine novca pa je 'posjetili' pljačkaši

No, umjesto da se sakrije, Hannah Sabat je, kada se vratila doma iz pljačkaškog pohoda, snimila video u kojem se hvali s krađom automobila i pljačkom banke i objavila ga na YouTubeu. S osmjehom na licu mahala je novčanicama pred kamerom te je u porukama koje je napisala u tom videu poručila kako je sada bogata te će novac potrošiti na šoping i fakultet.

'Rekla sam mami da mi je danas bio najbolji dan u životu. Vjerojatno misli da sam upoznala novog dečka', napisala je na porukama koje je pokazala u objavljenom videu. U međuvremenu je policija objavila opis i fotografiju osobe osumnjičene za pljačku banke koja u potpunosti odgovora 'pametnoj pljačkašici s YouTubea' – na videu čak nosi istu odjeću u kojoj je počinila pljačku.

Opljačkali kafić nakon što su u njemu surfali Facebookom i ostavili otvoren profil!

Kako prenose na USA Today, čini se da je policija saznala za njenu umiješanost u pljačku i prije nego je objavila ovaj video na YouTubeu jer je poslala poruku jednom prijatelju (koji je vjerojatno obavijestio policiju) kako ima više od 6 tisuća dolara – što je cifra koju je (do tada nepoznata) mlađa ženska osoba ukrala iz banke tako da će njen video biti samo dodatni dokaz na sudu.

Inače, Hannah je za sebe rekla da je 'žrtva vladine politike' koja joj je zbog zanemarivanja oduzela dijete, a ovaj video koji je objavila ide u prilog službama koje su zaključile da nije sposobna voditi brigu o djetetu.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene