Obavijesti Video Pretražite Navigacija
5 inčni Full HD ekran

Samsung Galaxy S4: Još bolji, veći i brži!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na mreži su se pojavile glasine o Galaxyju S4 koji bi trebao imati fantastičan hardver – 5 inčni Full HD ekran, četverojezgreni 2GHz procesor i 13MP kameru

Na mreži se pojavljuje sve više glasina o novom modelu iz Samsungove Galaxy S serije – ova je kompanija do sada predstavila tri Galaxy S modela, od čega je S2 proglašen najboljim pametnim telefonom u 2011. godini, a S3 bi tu titulu mogao ponijeti za 2012. godinu, tako da su očekivanja za model S4 jako velika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još veći, brži i moćniji! STIŽE NASLJEDNIK jednog od najboljih pametnih telefona Slika nije dostupna Jeftiniji iPhone bit će veliki hit! NOVE FOTOGRAFIJE iPhonea: Apple će RUŠITI sve rekorde?

Predstavljen Galaxy S3: Je li ovo najbolji telefon na tržištu?

Iako službenih informacija o Galaxyju S4 nema, jasno je da će ovaj telefon biti još brži i bolji u odnosu na prethodnika te posljednje glasine koje su objavljene na GSM Areni otkrivaju da možemo očekivati fantastičan hardver.

Tako bi, ako se ove glasine pokažu istinitima, Galaxy S4 trebao imati ekran dijagonale 4,99 inča (model S3 ima 4,8 inčni ekran) rezolucije 1920x1080 piksela, uz gustoću od čak 441 piksel po inču (ekran iPhonea 5 ima gustoću od 326 piksela po inču), kameru sa senzorom rezolucije 13MP te 2GHz četverojezgreni procesor koji bi trebao osigurati brzo izvršavanje svih operacija na telefonu.

Iako su ovo samo glasine, treba napomenuti da sljedeće godine dio top modela imati 5 inčne Full HD ekrane, a s obzirom da Samsungovi Galaxy S modeli predstavljaju sam vrh ponude na smartphone tržištu, za pretpostaviti je da će i S4 dolaziti s ovakvim ekranom.

Samsung pokorio mobilno tržište!

Samsung bi ovaj ekran mogao prikazati već početkom sljedeće godine na CES sajmu u Las Vegasu i u veljači na Mobile World Congressu u Barceloni te se očekuje da će njegova masovna proizvodnja početi tijekom prvog kvartala, dok predstavljanje

Galaxyja S4 možemo očekivati u drugom kvartalu 2013. godine. Iako bi nekim korisnicima ekran od pet inča na pametnom telefonu mogao biti prevelik, dosadašnja odlična prodaja modela Galaxy Note i Note 2 koji imaju 5,3, odnosno 5,5 inčne ekrane, pokazala je da postoji velika potražnja za telefonima s velikim ekranima.

Osim glasina o novom Galaxyju, nedavno su se pojavile i informacije o novom iPhoneu prema kojima Apple već sljedećeg mjeseca planira početi ograničenu proizvodnju iPhonea 5S kojeg bi navodno predstavili već u prvoj polovici godine – tko zna, možda otprilike u isto vrijeme kada i Samsung predstavi Galaxy S4.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene