Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li ovo novi iPhone?

Pojavile se nove fotografije iPhonea 5!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na stranicama iLaba objavljene su fotografije novog iPhonea koji bi trebao imati ekran veće dijagonale, bit će tanji te će imati manji dock konektor

Iako smo iPhone 5 očekivali tijekom 2011. godine, Apple još nije objavio nikakve službene informacije o ovom telefonu tako da se i dalje oslanjamo samo na glasine o tome kako bi ovaj telefon trebao izgledati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postojao je 'iPhone prije iPhonea' Ove stvari NISTE znali o iPhoneu! Slika nije dostupna Jeftina kopija punjača iPhone joj EKSPLODIRAO u ruci: Umalo izgubila vid!

Je li ovo iPhone 5?

Prema svim do sada dostupnim (neslužbenim) informacijama, iPhone 5 napokon će imati ekran veće dijagonale (oko 4 inča), bit će tanji, imat će manji dock konektor, a Apple je navodno premjestio i pozicije izlaza za slušalice i prednje kamere. U proteklih nekoliko mjeseci na mreži su se pojavile fotografije nekih unutarnjih dijelova i kućišta iPhonea 5, a sada je ekipa iz iLaba napokon objavila fotografije cijelog telefona, kao i odvojene slike komponentni koje pokazuju kako bi novi model Appleovog telefona trebao izgledati.

Proizvodnja iPhonea 5 navodno je već počela u kineskim tvornicama Foxconna, a Apple bi ga trebao predstaviti najvjerojatnije početkom listopada. Kako bi ovaj telefon trebao izgledati pogledajte na fotografijama iLaba, a ekipa s Macotakare na svom YouTube kanalu objavila je i videozapis na kojem također prikazuju (navodno) kućište i dijelove novog iPhonea.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene