Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove glasine

Apple priprema iPhone s tanjim ekranom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi model Appleovog telefona navodno će koristiti tehnologiju koja će omogućiti da ekran bude tanji, a slika na njemu još bolja.

Sve je veći broj glasina oko novog modela Appleova telefona, a na jednoj kineskoj stranici nedavno su objavljene i (navodne) fotografije prednjeg dijela kućišta iPhonea 5.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postojao je 'iPhone prije iPhonea' Ove stvari NISTE znali o iPhoneu! Slika nije dostupna Jeftina kopija punjača iPhone joj EKSPLODIRAO u ruci: Umalo izgubila vid!

U The Wall Street Journalu kažu kako će Apple u iPhoneu primijeniti novu tehnologiju koja će omogućiti da njegov ekran bude još tanji, a za njegovu proizvodnju bit će zaduženi Sharp, Japan Display i LG Display.

Počela je proizvodnja iPhonea 5!

Korištenjem ove tehnologije senzori za dodir bit će ugrađeni direktno u ekran iPhonea tako da neće biti potrebe za dodatnim slojem s touch senzorima koji se nalazi iznad ekrana pa će on biti tanji, a kako kaže analitičar Hiroshi Hayase iz DisplaySearcha, zbog ovoga bi se trebala poboljšati ionako odlična slika na iPhoneu.

Osim što će biti tanji, gotovo je sigurno da će ekran na novom modelu iPhonea biti veći te bi njegova dijagonala trebala iznositi oko 4 inča. Do sada su na internetu objavljene neke fotografije kućišta novog iPhonea, a sada je Cnet objavio nove fotografije prednjeg dijela kućišta novog modela Appleovog telefona koje 'potvrđuju' da će iPhone 5 imati veći ekran, a na njemu je vidljivo i da je kamera za FaceTime pomaknuta na središnji dio iznad zvučnika, dok se na donjem dijelu i dalje se nalazi Home tipka.

S obzirom na broj glasina koje više od godine dana kruže o novom iPhoneu, čini se da već sada 'znamo' sve o ovom telefonu, no možda nas Apple još jednom iznenadi (prošle godine to je bilo neugodno iznenađenje jer je umjesto potpuno novog iPhonea 5 s većim ekranom, predstavljena nadograđena verzija iPhone 4S) i predstavi neke nove i revolucionarne opcije.

Još nije poznato kada će Apple predstaviti ovaj telefon, a velika je vjerojatnost da će to biti početkom listopada, otprilike u isto vrijeme kada je prošle godine predstavljen iPhone 4S.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene